Nafilmy > Alan Heim

Alan Heim

Také známý jako: Allan Heim více »

Získal Oscara

Narozen:
1937
Místo narození:
Ocenění:
Získal Oscara, další 1 výhru a 2 nominace více »

Filmografie (střihač)

Střih
2014
Jedna za všechny
2009
Je to i můj život
2004
Zápisník jedné lásky
1998
Kult hákového kříže
1989
Valmont
1979
Vlasy
All That Jazz
1976
Network
1974
Lenny

Celkem filmů: 9

Nejlépe hodnocené filmy

Pro povolání střihač:

Další informace

Zajímavost:
Prezident A.C.E. (American Cinema Editors) - 2006 více »

Mohlo by vás zajímat

ico ico ico ico ico ico ico ico