Nafilmy > Albert Wolsky

Albert Wolsky


Získal 2 Oscary

Narozen:
24. listopadu 1930
Věk:
92 let
Místo narození:
Ocenění:
Získal 2 Oscary, další 1 výhru a 5 nominací více »

Filmografie (návrhář kostýmů)

Kostýmy
2021
Žena v okně
2019
Ad Astra
2016
Rules Don't Apply
2014
Birdman
2011
Moje krásná učitelka
2009
Dvojí hra
2008
Nouzový východ
2007
Across the Universe
Soukromá válka pana Wilsona
2005
Mariňák
2002
Road to Perdition
1998
Láska přes internet
1997
Rudý labyrint
1994
Junior
1993
Případ Pelikán
1992
Hračky
1991
Bugsy
1989
Nepřátelé: Příběh lásky
1984
Moskva na Hudsonu
1983
Být či nebýt
1982
Sophiina volba
1979
All That Jazz
Manhattan
1978
Pomáda
Rozvedená žena
1977
Nový začátek
1974
Harry a Tonto
Lenny
1970
Milování
1968
Srdce je osamělý lovec

Celkem filmů: 31

Nejlépe hodnocené filmy

Pro povolání návrhář kostýmů:

Další informace


Mohlo by vás zajímat

ico ico ico ico ico ico ico ico
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace