Nafilmy > Alois Fišárek

Alois Fišárek

Tvůrce je v uživatelském seznamu

Získal 6 Českých Lvů

Narozen:
7. ledna 1943
Zemřel:
4. listopadu 2023
Dožil se:
80 let
Národnost:
Ocenění:
Získal 6 Českých Lvů, dalších 11 nominací více »

Filmografie (střihač)

Střih
2021
Divadlo ve filmu: Amerikánka
2018
Chvilky
2017
Po strništi bos
2016
Hlas pro římského krále
2015
Fotograf
2014
Tři bratři
Jak jsme hráli čáru
2013
Křídla Vánoc
Líbánky
2012
Láska je láska
Konfident
2010
Kuky se vrací
2007
Vratné lahve
2006
Fimfárum 2
2001
Tmavomodrý svět
1999
Panství
Kanárek
1998
Mrtvej brouk
1997
Báječná léta pod psa
Cesta pustým lesem
1996
Kolja
Marian
1994
Akumulátor 1
Jízda
1983
Faunovo velmi pozdní odpoledne
1976
Hra o jablko

Celkem filmů: 26

Nejlépe hodnocené filmy

Pro povolání střihač:

Další informace

Uživatelské seznamy:
Uživatel Xixao má tohoto tvůrce ve svém seznamu Opustili nás v roce 2023. více »

Mohlo by vás zajímat

ico ico ico ico ico ico ico ico