Nafilmy > Angela Bassett

Angela Bassett

Přidat k oblíbeným

Musíte se přihlásit

Přidat tvůrce mezi své oblíbené, můžete až po příhlášení.

Přihlásit se

Zaregistrovat se


Ocenění:
Nominace na Oscara, další 2 výhry a 2 nominace více »

Filmografie (herec, sám sebe)

Účinkující
2023
Oscar 2023 Self - Nominee
2022
Black Panther: Wakanda nechť žije Ramonda
2021
Oscar 2021 Self - Presenter
2020
Duše Dorothea (hlas)
2019
Avengers: Endgame Ramonda
Oscar 2019 Herself - Presenter
2018
Black Panther Ramonda
Mission: Impossible - Fallout Erika Sloane
2017
Zlatý Glóbus 2017 Herself - Audience Member
2014
White Bird in a Blizzard Dr. Thaler
2013
Pád Bílého domu Secret Service Director Lynn Jacobs
2012
Tohle je válka! Collins
2011
American Horror Story
1999
Hudba mého srdce Principal Janet Williams
1994
Pohotovost Dr. Cate Banfield
1992
Malcolm X Dr. Betty Shabazz
1991
Chlapci ze sousedství Reva Styles

Celkem filmů: 17

Sám(a) sebe
2019
Apollo

Celkem filmů: 1

Nejlépe hodnocené filmy

Pro povolání herec:

Další informace


Mohlo by vás zajímat

ico ico ico ico ico ico ico ico