Nafilmy > Angela Bassett

Angela Bassett

Přidat k oblíbeným

Musíte se přihlásit

Přidat tvůrce mezi své oblíbené, můžete až po příhlášení.

Přihlásit se

Zaregistrovat se


Ocenění:
Nominace na 2 Emmy, další 1 výhru více »

Filmografie (herec)

Účinkující
2019
Avengers: Endgame Ramonda
Oscar 2019 Herself - Presenter
2018
Mission: Impossible - Fallout Erika Sloane
Black Panther Ramonda
2017
Zlatý Glóbus 2017 Herself - Audience Member
2014
White Bird in a Blizzard Dr. Thaler
2013
Pád Bílého domu Secret Service Director Lynn Jacobs
2012
Tohle je válka! Collins
2011
American Horror Story
1999
Hudba mého srdce Principal Janet Williams
1994
Pohotovost Dr. Cate Banfield
1992
Malcolm X Dr. Betty Shabazz
1991
Chlapci ze sousedství Reva Styles

Celkem filmů: 13

Nejlépe hodnocené filmy

Pro povolání herec:

Další informace

Klíčová slova:

Mohlo by vás zajímat

ico ico ico ico ico ico ico ico
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace