Nafilmy > Brian Tyree Henry

Brian Tyree Henry

Přidat k oblíbeným

Musíte se přihlásit

Přidat tvůrce mezi své oblíbené, můžete až po příhlášení.

Přihlásit se

Zaregistrovat se


Žánry:
Ocenění:
Nominace na Oscara více »

Filmografie (herec)

Účinkující
2023
Oscar 2023 Self - Nominee
Spider-Man: Napříč paralelními světy Jeff Morales (hlas)
2022
Bullet Train Lemon
Mosty James
2021
Žena v okně Detective Little
2019
Oscar 2019 Himself - Presenter
2018
Vdovy Jamal Manning
If Beale Street Could Talk Daniel Carty
Spider-Man: Paralelní světy Jefferson Davis (hlas)
2016
Atlanta Alfred 'Paper Boi' Miles
2014
Knick: Doktoři bez hranic Larkin

Celkem filmů: 11

Nejlépe hodnocené filmy

Pro povolání herec:

Další informace


Mohlo by vás zajímat

ico ico ico ico ico ico ico ico