Nafilmy > Brie Larson

Brie Larson

Přidat k oblíbeným

Musíte se přihlásit

Přidat tvůrce mezi své oblíbené, můžete až po příhlášení.

Přihlásit se

Zaregistrovat se


Získala Oscara

Narozena:
1. října 1989
Věk:
30 let
Místo narození:
Žánry:
Ocenění:
Získala Oscara, další 5 výher a 2 nominace více »

Filmografie (herečka)

Účinkující
2020
Oscar 2020 Herself - Presenter
2019
Obhájce nevinných Eva Ansley
Oscar 2019 Herself - Presenter
Captain Marvel Carol Danvers/Vers/Captain Marvel
Avengers: Endgame Carol Danvers/Captain Marvel
2017
Zlatý Glóbus 2017 Herself - Presenter
Oscar 2017 Herself - Presenter
Kong: Ostrov lebek Mason Weaver
2016
Zlatý Glóbus 2016 Herself - Winner
2015
Room Ma
Vykolejená Kim
2013
Don Jon Monica
Short Term 12 Grace
Kouzlo přítomného okamžiku Cassidy
2012
21 Jump Street Molly Tracey

Celkem filmů: 15

Nejlépe hodnocené filmy

Pro povolání herečka:

Další informace


Mohlo by vás zajímat

ico ico ico ico ico ico ico ico
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace