Nafilmy > Colin Farrell

Colin Farrell

Také známý jako: Colin J. Farrell více »
Přidat k oblíbeným

Musíte se přihlásit

Přidat tvůrce mezi své oblíbené, můžete až po příhlášení.

Přihlásit se

Zaregistrovat se


Získal 2 Zlaté Glóby

Narozen:
31. května 1976
Věk:
47 let
Místo narození:
Národnost:
Ocenění:
Nominován na Oscara, další 2 výhry a 3 nominace více »

Filmografie (herec)

Účinkující
2023
Oscar 2023 Self - Nominee
2022
Batman Oz/The Penguin
Víly z Inisherinu Pádraic Súilleabháin
2019
Gentlemani Coach
2018
Vdovy Jack Mulligan
2017
Roman J. Israel, Esq. George Pierce
Zlatý Glóbus 2017 Himself - Nominee
Zabití posvátného jelena Steven Murphy
Oklamaný Corporal McBurney
2016
Fantastická zvířata a kde je najít Graves
2015
Humr David
2014
Zimní příběh Peter Lake
2013
Zachraňte pana Bankse Travers Goff
2012
Total Recall Douglas Quaid/Hauser
Sedm psychopatů Marty
2010
Londýnský gangster Mitchell
Útěk ze Sibiře Valka
2009
Imaginarium dr. Parnasse Tony (3. transfomrace)
Ondine Syracuse
Crazy Heart Tommy Sweet
2008
V Bruggách Ray
Hrdost a sláva Jimmy Egan
2007
Kasandřin sen Terry
2005
Nový svět
2004
Alexander Veliký
2002
Telefonní budka
Hartova válka por. Thomas W. Hart
Minority Report
1977
Příliš vzdálený most Corporal Hancock

Celkem filmů: 30

Nejlépe hodnocené filmy

Pro povolání herec:

Další informace

Výška:
178 cm
Klíčová slova:

Mohlo by vás zajímat

ico ico ico ico ico ico ico ico