Nafilmy > Eddie Redmayne

Eddie Redmayne

AKA: Edward John David Redmayne více »
Přidat k oblíbeným

Musíte se přihlásit

Přidat tvůrce mezi své oblíbené, můžete až po příhlášení.

Přihlásit se

Zaregistrovat se


Získal Oscara

Narozen:
6. ledna 1982
Věk:
37 let
Národnost:
Ocenění:
Získal Oscara, další 4 výhry a 7 nominací více »

Filmografie (herec)

Účinkující
2018
Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny Newt Scamander
2017
Zlatý Glóbus 2017 Himself - Presenter
2016
Zlatý Glóbus 2016 Himself - Presenter: Actress-Motion...
Fantastická zvířata a kde je najít Newt
2015
Dánská dívka Einar Wegener/Lili Elbe
Jupiter vychází Balem Abrasax
2014
Teorie všeho Stephen Hawking
2012
Bídníci Marius
2011
Můj týden s Marilyn Colin Clark
2006
Kauza: CIA Edward Wilson Jr.

Celkem filmů: 10

Nejlépe hodnocené filmy

Pro povolání herec:

Další informace

Výška:
180 cm
Klíčová slova:

Mohlo by vás zajímat

ico ico ico ico ico ico ico ico
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace