Nafilmy > Hailee Steinfeld

Hailee Steinfeld

Přidat k oblíbeným

Musíte se přihlásit

Přidat tvůrce mezi své oblíbené, můžete až po příhlášení.

Přihlásit se

Zaregistrovat se


Narozena:
11. prosince 1996
Věk:
22 let
Místo narození:
Ocenění:
Nominována na Oscara, další 1 výhru a 6 nominací více »

Filmografie (herečka)

Účinkující
2018
Spider-Man: Paralelní světy Gwen Stacy (hlas)
2017
Oscar 2017 Herself - Presenter
Zlatý Glóbus 2017 Herself - Nominee
2016
The Edge of Seventeen Nadine
2015
Ladíme 2 Emily
2014
Omoide no Marnie Anna (hlas)
2013
Love song Violet
Enderova hra Petra Arkanian
2010
Opravdová kuráž Mattie Ross

Celkem filmů: 10

Nejlépe hodnocené filmy

Pro povolání herečka:

Další informace

Výška:
170 cm

Mohlo by vás zajímat

ico ico ico ico ico ico ico ico
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace