Nafilmy > Jan Tříska

Jan Tříska

Přidat k oblíbeným

Musíte se přihlásit

Přidat tvůrce mezi své oblíbené, můžete až po příhlášení.

Přihlásit se

Zaregistrovat se

Tvůrce je v uživatelském seznamu

Narozen:
4. listopadu 1936
Zemřel:
25. září 2017
Dožil se:
80 let
Místo narození:
Národnost:
Ocenění:
Nominován na 3 České Lvy více »

Filmografie (herec)

Účinkující
2017
Po strništi bos dedeček
2012
Bastardi 3
2011
Hranaři Bishop
2008
Máj Kat
2007
Občan Havel
2005
Šílení Marquis
2004
Horem pádem
2003
Jedna ruka netleská
Želary
2002
Rok ďábla
1998
Nadaný žák Isaac Weiskopf
Ronin
1996
Lid versus Larry Flynt atentátník
1994
Řád Prior
1991
Obecná škola Igor Hnízdo
1984
2010: Druhá vesmírná odysea Alexander Kovalev
1981
Rudí Karl Radek
Ragtime Special Reporter
1976
Na samotě u lesa Dr. Václav Houdek
1970
F. L. Věk Sebek Hnevkovský
Na kometě Porucík Servadac (hlas)
1969
Záhada hlavolamu Sirokko/Velký Vont
1966
Lidé z maringotek
1964
Hvězda zvaná Pelyněk Lojzík

Celkem filmů: 24

Nejlépe hodnocené filmy

Pro povolání herec:

Další informace

Uživatelské seznamy:
Uživatel Xixao má tohoto tvůrce ve svém seznamu Opustili nás v roce 2017. více »

Mohlo by vás zajímat

ico ico ico ico ico ico ico ico
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace