Nafilmy > Jeffrey Dean Morgan

Jeffrey Dean Morgan

Přidat k oblíbeným

Musíte se přihlásit

Přidat tvůrce mezi své oblíbené, můžete až po příhlášení.

Přihlásit se

Zaregistrovat se


Narozen:
22. dubna 1966
Věk:
57 let
Místo narození:

Filmografie (herec)

Účinkující
2017
Zlatý Glóbus 2017 Himself - Presenter
2016
Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti Thomas Wayne
2012
Kletba z temnot Clyde
2010
Živí mrtví Negan
2009
Zažít Woodstock Dan
Strážci - Watchmen Edward Blake / The Comedian
2007
Santa má bráchu Older Man Getting Parking Ticket (neoficiálně)
P.S. Miluji Tě William
2005
Chirurgové Denny Duquette

Celkem filmů: 9

Nejlépe hodnocené filmy

Pro povolání herec:

Další informace


Mohlo by vás zajímat

ico ico ico ico ico ico ico ico