Nafilmy > Jeffrey DeMunn

Jeffrey DeMunn

Přidat k oblíbeným

Musíte se přihlásit

Přidat tvůrce mezi své oblíbené, můžete až po příhlášení.

Přihlásit se

Zaregistrovat se


Narozen:
25. dubna 1947
Věk:
72 let
Místo narození:

Filmografie (herec)

Účinkující
2017
Marshall Dr. Sayer
2016
Divorce Max Brodkin
2010
Živí mrtví Dale Horvath
2009
Dobrá manželka Chief Justice Ryvlan
2007
Mlha Dan Miller
2001
Majestic
1999
Zelená míle Harry Terwilliger
1996
Fenomén Prof. John Ringold
1994
Vykoupení z věznice Shawshank 1946 D.A.
1986
Stopař kapitán Esteridge
1982
Frances Clifford Odets
1981
Ragtime Houdini

Celkem filmů: 13

Nejlépe hodnocené filmy

Pro povolání herec:

Další informace

Výška:
175 cm

Mohlo by vás zajímat

ico ico ico ico ico ico ico ico
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace