Nafilmy > Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Přidat k oblíbeným

Musíte se přihlásit

Přidat tvůrce mezi své oblíbené, můžete až po příhlášení.

Přihlásit se

Zaregistrovat se


Narozena:
24. července 1969
Věk:
52 let
Místo narození:
Ocenění:
Nominována na Zlatý Glóbus, další 3 nominace více »

Filmografie (herečka)

Účinkující
2019
Oscar 2019 Herself - Presenter
2016
Zlatý Glóbus 2016 Herself - Presenter: Supporting...
2012
Doba ledová 4: Země v pohybu Shira (hlas)
Jak porodit a nezbláznit se Holly
2005
Žít po svém Jean Gilkyson
1998
Will a Grace Jennifer Lopez
1997
U Turn Grace McKenna
Anakonda Terri Flores

Celkem filmů: 8

Nejlépe hodnocené filmy

Pro povolání herečka:

Další informace


Mohlo by vás zajímat

ico ico ico ico ico ico ico ico
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace