Nafilmy > J.K. Simmons

J.K. Simmons

Také známý jako: Jonathan Kimble Simmons více »
Přidat k oblíbeným

Musíte se přihlásit

Přidat tvůrce mezi své oblíbené, můžete až po příhlášení.

Přihlásit se

Zaregistrovat se


Získal Oscara

Narozen:
9. ledna 1955
Věk:
67 let
Místo narození:
Ocenění:
Získal Oscara, další 5 výher a 1 nominace více »

Filmografie (herec)

Účinkující
2022
Oscar 2022 Self - Presenter
2021
Spider-Man: Bez domova J. Jonah Jameson
Being the Ricardos William Frawley
2020
Palm Springs Roy
2019
Spider-Man: Daleko od domova J. Jonah Jameson
Klaus Klaus (hlas)
2018
The Front Runner Bill Dixon
2017
Sněhulák Arve Støp
Liga spravedlnosti Commissioner Gordon
2016
Zlatý Glóbus 2016 Himself - Presenter: Best Actor in a...
La La Land Boss
Zúčtování Ray King
Patriot’s Day Sergeant Jeffrey Pugliese
Zootropolis: Město zvířat Mayor Lionheart (hlas)
2015
Terminátor Genisys
2014
Whiplash Fletcher
2013
jOBS Arthur Rock
Temné nebe Edwin Pollard
2012
The Words Mr. Jansen
2010
Megamysl Warden (hlas)
2009
Lítám v tom Bob
Parks and Recreation Mayor Stice
Kámoš k pohledání Oswald Klaven
2008
Po přečtení spalte CIA Superior
2007
Juno
Odvlečen
Spider-Man 3
2004
Lupiči paní domácí Garth Pancake
Spider-Man 2 J. Jonah Jameson
2002
Spider-Man J. Jonah Jameson
2000
Téměř dokonalý zločin
1999
Pravidla moštárny Ray Kendall
1998
Celebrity Souvenir Hawker
1997
Anastázie Ensemble and Character Vocals (hlas)

Celkem filmů: 34

Nejlépe hodnocené filmy

Pro povolání herec:

Další informace

Výška:
185 cm

Mohlo by vás zajímat

ico ico ico ico ico ico ico ico
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace