Nafilmy > John Lithgow

John Lithgow

Přidat k oblíbeným

Musíte se přihlásit

Přidat tvůrce mezi své oblíbené, můžete až po příhlášení.

Přihlásit se

Zaregistrovat se


Získal Zlatý Glóbus

Narozen:
19. října 1945
Věk:
72 let
Místo narození:
Ocenění:
Nominován na 2 Oscary, další 3 výhry a 3 nominace více »

Filmografie (herec)

Účinkující
2017
Táta je doma 2 Don
Zlatý Glóbus 2017 Himself - Nominee
Beatriz at Dinner Doug
2016
Zúčtování Lamar Black
Miss Sloane Congressman Ron M. Sperling
The Crown Winston Churchill/
2014
Interstellar Donald
2012
Čtyřicítka na krku Oliver
2011
Šťastný Nový rok Mr. Cox
Zrození Planety opic Charles Rodman
2010
Přestupný rok Jack
2006
Dexter Arthur Mitchell
Dreamgirls Jerry Harris
2005
Jak jsem poznal vaši matku Jerry Whitaker
2004
Kinsey Alfred Seguine Kinsey
Život a smrt Petera Sellerse Blake Edwards
2001
Shrek Lord Farquaad
1998
Žaloba Judge Walter J. Skinner
1993
Cliffhanger Eric Qualen
Případ Pelikán Smith Keen
1984
2010: Druhá vesmírná odysea Dr. Walter Curnow
1983
Cena za něžnost Sam Burns
1982
Svět podle Garpa Roberta Muldoon
1981
Výstřel Burke
1979
All That Jazz Lucas Sergeant

Celkem filmů: 25

Nejlépe hodnocené filmy

Pro povolání herec:

Další informace


Mohlo by vás zajímat

ico ico ico ico ico ico ico ico
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace