Nafilmy > Kate Hudson

Kate Hudson

Také známá jako: Kate Garry Hudson více »
Přidat k oblíbeným

Musíte se přihlásit

Přidat tvůrce mezi své oblíbené, můžete až po příhlášení.

Přihlásit se

Zaregistrovat se


Získala Zlatý Glóbus

Narozena:
19. dubna 1979
Věk:
44 let
Místo narození:
Ocenění:
Nominována na Oscara, další 1 výhru a 3 nominace více »

Filmografie (herečka)

Účinkující
2023
Oscar 2023 Self - Presenter
2022
Na nože: Glass Onion Birdie Jay
2017
Marshall Eleanor Strubing
2016
Deepwater Horizon: Moře v plamenech Felicia
Zlatý Glóbus 2016 Herself - Presenter: Motion...
2015
Rock the Kasbah
2011
Tvůj snoubenec, můj milenec Darcy
2009
Nine Stephanie
Glee Cassandra July
2002
Čtyři pírka: Zkouška cti Ethne Eustace
2000
Na pokraji slávy Penny Lane

Celkem filmů: 11

Nejlépe hodnocené filmy

Pro povolání herečka:

Další informace

Výška:
168 cm

Mohlo by vás zajímat

ico ico ico ico ico ico ico ico