Nafilmy > Lady Gaga

Lady Gaga

AKA: Stefani Joanne Angelina Germanotta více »
Přidat k oblíbeným

Musíte se přihlásit

Přidat tvůrce mezi své oblíbené, můžete až po příhlášení.

Přihlásit se

Zaregistrovat se


Získala Oscara

Narozena:
28. března 1986
Věk:
33 let
Ocenění:
Získala Oscara, další 4 výhry a 9 nominací více »

Filmografie (herečka, soundtrack)

Účinkující
2019
Oscar 2019 Herself - Performer & Nominee
2018
Zrodila se hvězda Ally
2016
Zlatý Glóbus 2016 Herself - Presenter: Supporting...
American Crime Story Donatella Versace
2014
Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil Bertha
2013
Machete zabíjí La Camaleón
2012
Muži v černém 3 (uncredited) (neoficiálně)
2011
American Horror Story The Countess

Celkem filmů: 8

Soundtrack
2018
Zrodila se hvězda
2015
The Hunting Ground
2011
Gnomeo & Julie

Celkem filmů: 3

Nejlépe hodnocené filmy

Pro povolání herečka:

Další informace

Výška:
155 cm
Klíčová slova:

Mohlo by vás zajímat

ico ico ico ico ico ico ico ico
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace