Nafilmy Dern > Filmografie

Filmografie: Laura Dern

2019
Mrazivá pomsta Účinkující: Grace Coxman
Oscar 2019 Účinkující: Herself - Presenter
Manželská historie Účinkující: Nora Fanshaw
Malé ženy Účinkující: Marmee March
2018
Příběh Účinkující: Jennifer
2017
Spielberg Účinkující: Herself - Actor
Zlatý Glóbus 2017 Účinkující: Herself - Presenter
Sedmilhářky Účinkující: Renata Klein
Zmenšování Účinkující: Laura Lonowski
Twin Peaks Účinkující: Diane Evans
Star Wars: Poslední z Jediů Účinkující
2016
Zakladatel Účinkující: Ethel Kroc
Certain Women Účinkující: Laura
2014
Divočina Účinkující: Bobbi
99 Homes Účinkující: Lynn Nash
Hvězdy nám nepřály Účinkující: Frannie
2012
Mistr Účinkující: Helen
2011
Mé nové Já Účinkující: Amy Jellicoe, Scénář, Produkce (výkonný producent)
2010
Fotři jsou lotři Účinkující: ředitelka
2001
Jurský park 3 Účinkující
1993
Jurský park Účinkující: Dr. Ellie Sattler
Dokonalý svět Účinkující: Sally Gerber
1990
Zběsilost v srdci Účinkující: Lula Fortune
1986
Modrý samet Účinkující
1974
Alice už tu nebydlí Účinkující: dívka se zmrzlinou (neoficiálně)

Celkem filmů: 25


Mohlo by vás zajímat

ico ico ico ico ico ico ico ico
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace