NafilmyLaura Dern > Filmografie

Filmografie: Laura Dern

2019
Malé ženy Účinkující: Marmee March
Mrazivá pomsta Účinkující: Grace Coxman
Manželská historie Účinkující: Nora Fanshaw
Oscar 2019 Účinkující: Herself - Presenter
2018
Příběh Účinkující: Jennifer
2017
Zlatý Glóbus 2017 Účinkující: Herself - Presenter
Zmenšování Účinkující: Laura Lonowski
Star Wars: Poslední z Jediů Účinkující
Sedmilhářky Účinkující: Renata Klein
Spielberg Účinkující: Herself - Actor
Twin Peaks Účinkující: Diane Evans
2016
Zakladatel Účinkující: Ethel Kroc
Certain Women Účinkující: Laura
2014
Hvězdy nám nepřály Účinkující: Frannie
99 Homes Účinkující: Lynn Nash
Divočina Účinkující: Bobbi
2012
Mistr Účinkující: Helen
2011
Mé nové Já Účinkující: Amy Jellicoe, Scénář, Produkce (výkonný producent)
2010
Fotři jsou lotři Účinkující: ředitelka
2001
Jurský park 3 Účinkující
1993
Jurský park Účinkující: Dr. Ellie Sattler
Dokonalý svět Účinkující: Sally Gerber
1990
Zběsilost v srdci Účinkující: Lula Fortune
1986
Modrý samet Účinkující
1974
Alice už tu nebydlí Účinkující: dívka se zmrzlinou (neoficiálně)

Celkem filmů: 25


Mohlo by vás zajímat

ico ico ico ico ico ico ico ico
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace