Nafilmy > Mark Ruffalo

Mark Ruffalo

Také známý jako: Mark Alan Ruffalo více »
Přidat k oblíbeným

Musíte se přihlásit

Přidat tvůrce mezi své oblíbené, můžete až po příhlášení.

Přihlásit se

Zaregistrovat se


Narozen:
22. listopadu 1967
Věk:
56 let
Místo narození:
Ocenění:
Nominován na 4 Oscary, další 1 výhru a 14 nominací více »

Filmografie (herec, producent)

Účinkující
2023
Chudáčci Duncan Wedderburn
2021
Shang-Chi a legenda o deseti prstenech Bruce Banner (neoficiálně)
2020
Oscar 2020 Himself - Presenter
2019
Avengers: Endgame Bruce Banner/Hulk
Captain Marvel Bruce Banner
2018
Avengers: Infinity War Bruce Banner/Hulk
2017
Thor: Ragnarok Bruce Banner/Hulk
2016
Zlatý Glóbus 2016 Himself - Nominee
2015
Spotlight Michael Rezendes
Infinitely Polar Bear Cameron
Avengers: Age of Ultron Bruce Banner/The Hulk
2014
Hon na lišku David Schultz
The Normal Heart Ned Weeks
2013
Iron Man 3 Bruce Banner (neoficiálně)
Love song Dan
Podfukáři Dylan Rhodes
2012
Avengers Bruce Banner
2010
Prokletý ostrov Chuck Aule
Děcka jsou v pohodě Paul
2007
Reservation Road Dwight Arno
Zodiac Inspector David Toschi
2004
Věčný svit neposkvrněné mysli Stan
Collateral Fanning
2000
Na mě se můžeš spolehnout Terry Prescott

Celkem filmů: 25

Produkce
2015
Infinitely Polar Bear (výkonný producent)
2014
The Normal Heart (co-výkonný producent)

Celkem filmů: 2

Nejlépe hodnocené filmy

Pro povolání herec:

Další informace

Výška:
175 cm

Mohlo by vás zajímat

ico ico ico ico ico ico ico ico