Nafilmy > Mel Bourne

Mel Bourne


Narozen:
22. listopadu 1923
Zemřel:
14. ledna 2003
Dožil se:
79 let
Ocenění:
Nominován na 2 Oscary více »

Filmografie (architekt, výprava)

Architekt
1993
Neslušný návrh
1990
Zvrat štěstěny
1987
Osudová přitažlivost
1984
Danny Rose z Broadwaye
Přirozený talent
1983
Zelig
1981
Zloděj

Celkem filmů: 7

Výprava
1982
Sex noci svatojánské
1980
Vzpomínky na hvězdný prach
1979
Manhattan
1978
Interiéry
1977
Annie Hallová

Celkem filmů: 5

Nejlépe hodnocené filmy

Pro povolání architekt:

Další informace


Mohlo by vás zajímat

ico ico ico ico ico ico ico ico
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace