Nafilmy > Melissa McCarthy

Melissa McCarthy

AKA: Melissa Ann McCarthy více »
Přidat k oblíbeným

Musíte se přihlásit

Přidat tvůrce mezi své oblíbené, můžete až po příhlášení.

Přihlásit se

Zaregistrovat se


Narozena:
26. srpna 1970
Věk:
48 let
Místo narození:
Ocenění:
Nominována na 2 Oscary, dalších 10 nominací více »

Filmografie (herečka)

Účinkující
2019
Oscar 2019 Herself - Presenter & Nominee
2018
Can You Ever Forgive Me? Lee Israel
2016
Krotitelé duchů Abby Yates
Zlatý Glóbus 2016 Herself - Presenter: Spy/Nominee
2015
Špión Susan Cooper
2014
Miluj souseda svého Maggie
2013
Z cizího krev neteče Diana
Drsňačky Mullins
Pařba na třetí
2012
Čtyřicítka na krku Catherine
2011
Ženy sobě Megan
2003
Život Davida Galea Nico the Goth Girl

Celkem filmů: 12

Nejlépe hodnocené filmy

Pro povolání herečka:

Další informace

Výška:
157 cm

Mohlo by vás zajímat

ico ico ico ico ico ico ico ico
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace