Nafilmy > Ryan Gosling

Ryan Gosling

AKA: Ryan Thomas Gosling více »
Přidat k oblíbeným

Musíte se přihlásit

Přidat tvůrce mezi své oblíbené, můžete až po příhlášení.

Přihlásit se

Zaregistrovat se


Získal Zlatý Glóbus

Narozen:
12. listopadu 1980
Věk:
37 let
Místo narození:
Národnost:
Ocenění:
Nominován na 2 Oscary, další 2 výhry a 13 nominací více »

Filmografie (herec, producent)

Účinkující
2017
Zlatý Glóbus 2017 Himself - Winner
Blade Runner 2049 'K'
2016
La La Land Sebastian
Zlatý Glóbus 2016 Himself - Presenter: The Big Short
Správní chlapi Holland March
2015
Sázka na nejistotu Jared Vennett
2013
Gangster Squad – Lovci mafie Sgt. Jerry Wooters
Jen Bůh odpouští Julian
2011
Drive řidič
Den zrady Stephen Meyers
Bláznivá, zatracená láska Jacob
2010
Blue Valentine Dean
2007
Okamžik zlomu Willy Beachum
Lars a jeho vážná známost Lars Lindstrom
2006
Half Nelson Dan Dunne
2004
Zápisník jedné lásky Noah

Celkem filmů: 16

Produkce
2013
Jen Bůh odpouští (výkonný producent)

Celkem filmů: 1

Nejlépe hodnocené filmy

Pro povolání herec:

Další informace


Mohlo by vás zajímat

ico ico ico ico ico ico ico ico
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace