Nafilmy > Sarah Paulson

Sarah Paulson

Přidat k oblíbeným

Musíte se přihlásit

Přidat tvůrce mezi své oblíbené, můžete až po příhlášení.

Přihlásit se

Zaregistrovat se


Získala Zlatý Glóbus

Narozena:
17. prosince 1974
Věk:
45 let
Místo narození:
Ocenění:
Získala Zlatý Glóbus, další 2 výhry a 4 nominace více »

Filmografie (herečka)

Účinkující
2019
Oscar 2019 Herself - Presenter
Stehlík Xandra
Sněžný kluk Dr. Zara (hlas)
2018
Debbie a její parťačky Tammy
2017
Zlatý Glóbus 2017 Herself - Winner
Akta Pentagon: Skrytá válka Tony Bradlee
Feud Geraldine Page
2016
American Crime Story Marcia Clark
2015
Carol Abby Gerhard
2013
12 let v řetězech Mistress Epps
2012
Mud Mary Lee
2011
Šťastný Nový rok
American Horror Story Billie Dean Howard
2006
Studio 60 Harriet Hayes
2003
Kašlu na lásku Vikki Hiller

Celkem filmů: 15

Nejlépe hodnocené filmy

Pro povolání herečka:

Další informace


Mohlo by vás zajímat

ico ico ico ico ico ico ico ico
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace