Nafilmy > Terrence Howard

Terrence Howard

Také známý jako: Terrence Dashon Howard více »
Přidat k oblíbeným

Musíte se přihlásit

Přidat tvůrce mezi své oblíbené, můžete až po příhlášení.

Přihlásit se

Zaregistrovat se


Narozen:
11. března 1969
Věk:
55 let
Místo narození:
Ocenění:
Nominován na Oscara, další 2 výhry a 5 nominací více »

Filmografie (herec, soundtrack)

Účinkující
2016
Zlatý Glóbus 2016 Himself - Presenter: TV Series-Comedy
2015
Empire Lucious Lyon
2014
Miluj souseda svého Zucko
2013
Mládeži nepřístupno Coach Jackson
Zmizení Franklin Birch
Komorník Howard
2012
Red Tails Colonel A.J. Bullard
Pravidla mlčení FBI Agent Cornelius
Na cestě Walter
2009
Princezna a žabák James (hlas)
2008
Iron Man Plk. James Rhodes
2007
Mé druhé já detektiv Mercer
Awake Dr. Jack Harper
2005
Hustle & Flow Djay
2004
Ray Gossie McGee
Crash Cameron Thayer
2002
Hartova válka por. Lincoln A. Scott

Celkem filmů: 18

Soundtrack
2005
Hustle & Flow

Celkem filmů: 2

Nejlépe hodnocené filmy

Pro povolání herec:

Další informace

Výška:
184 cm

Mohlo by vás zajímat

ico ico ico ico ico ico ico ico