Nafilmy > Tim Roth

Tim Roth

Také známý jako: Timothy Simon Smith více »
Přidat k oblíbeným

Musíte se přihlásit

Přidat tvůrce mezi své oblíbené, můžete až po příhlášení.

Přihlásit se

Zaregistrovat se


Narozen:
14. května 1961
Věk:
58 let
Národnost:

Filmografie (herec)

Účinkující
2019
Tenkrát v Hollywoodu
Luce Peter Edgar
2017
Twin Peaks Gary 'Hutch' Hutchens
2015
Osm hrozných Oswaldo Mobray
Chronic David
2014
Grace, kněžna monacká Prince Rainier III
Selma George Wallace
2012
Smrtelné lži Det. Michael Bryer
Rozbitý svět Archie
2008
Neuvěřitelný Hulk Emil Blonsky
1998
Legenda o "1900" Danny Boodmann T.D. Lemon Nineteen...
1996
Všichni říkají: Miluji tě
1994
Pulp Fiction: Historky z podsvětí Pumpkin - Ringo
1992
Gauneři Pan Oranžový - Freddy Newandyke
1988
Rozdělený svět Harold

Celkem filmů: 15

Nejlépe hodnocené filmy

Pro povolání herec:

Další informace

Výška:
170 cm

Mohlo by vás zajímat

ico ico ico ico ico ico ico ico
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace