Nafilmy Roth > Filmografie

Filmografie: Tim Roth

2021
Shang-Chi a legenda o deseti prstenech Účinkující: Abomination (neoficiálně)
2019
Luce Účinkující: Peter Edgar
Tenkrát v Hollywoodu Účinkující
2017
Twin Peaks Účinkující: Gary 'Hutch' Hutchens
2015
Chronic Účinkující: David
Osm hrozných Účinkující: Oswaldo Mobray
2014
Grace, kněžna monacká Účinkující: Prince Rainier III
Selma Účinkující: George Wallace
2012
Smrtelné lži Účinkující: Det. Michael Bryer
Rozbitý svět Účinkující: Archie
2008
Neuvěřitelný Hulk Účinkující: Emil Blonsky
1998
Legenda o "1900" Účinkující: Danny Boodmann T.D. Lemon Nineteen Hundred '1900'
1996
Všichni říkají: Miluji tě Účinkující
1994
Pulp Fiction: Historky z podsvětí Účinkující: Pumpkin - Ringo
1992
Gauneři Účinkující: Pan Oranžový - Freddy Newandyke
1988
Rozdělený svět Účinkující: Harold

Celkem filmů: 16


Mohlo by vás zajímat

ico ico ico ico ico ico ico ico
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace