Nafilmy > Tyler Perry

Tyler Perry

Přidat k oblíbeným

Musíte se přihlásit

Přidat tvůrce mezi své oblíbené, můžete až po příhlášení.

Přihlásit se

Zaregistrovat se


Filmografie (herec, producent)

Účinkující
2021
Oscar 2021 Self - Honoree
K zemi hleď! Jack Bremmer
2019
Oscar 2019 Himself - Presenter
2018
Vice Colin Powell
2017
The Star Cyrus (hlas)
2016
Želvy Ninja 2 Baxter Stockman
2014
Zmizelá Tanner Bolt

Celkem filmů: 7

Produkce
2013
Peeples (producent)

Celkem filmů: 1

Nejlépe hodnocené filmy

Pro povolání herec:

Další informace


Mohlo by vás zajímat

ico ico ico ico ico ico ico ico
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace