Nafilmy > Viola Davis

Viola Davis

Přidat k oblíbeným

Musíte se přihlásit

Přidat tvůrce mezi své oblíbené, můžete až po příhlášení.

Přihlásit se

Zaregistrovat se


Získala Oscara

Narozena:
11. srpna 1965
Věk:
53 let
Ocenění:
Získala Oscara, dalších 10 výher a 11 nominací více »

Filmografie (herečka)

Účinkující
2018
Vdovy Veronica
2017
Zlatý Glóbus 2017 Herself - Winner
2016
Zlatý Glóbus 2016 Herself - Presenter: Carol/Nominee
Sebevražedný oddíl Amanda Waller
Fences Rose
2015
Hacker
2014
Vražedná práva Annalise Keating
Get On Up - Příběh Jamese Browna Susie Brown
Zmizení Eleanor Rigby Professor Friedman
2013
Enderova hra Major Gwen Anderson
Nádherné bytosti Amma
Zmizení Nancy Birch
2011
Černobílý svět Aibileen Clark
Neuvěřitelně hlasitě & nesmírně daleko Abby Black
2010
Jíst, meditovat, milovat Delia Shiraz
2009
Ctihodný občan starostka
2008
Pochyby paní Millerová
2007
Disturbia detektivka Parkerová
2005
Syriana CIA Chairwoman (neoficiálně)
2002
Daleko do nebe Sybil
2001
Kate a Leopold policistka
2000
Traffic - nadvláda gangů sociální pracovnice

Celkem filmů: 22

Nejlépe hodnocené filmy

Pro povolání herečka:

Další informace

Výška:
165 cm
Klíčová slova:

Mohlo by vás zajímat

ico ico ico ico ico ico ico ico
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace