Nafilmy > Amy Adams

Amy Adams

AKA: Amy Lou Adams více »
Přidat k oblíbeným

Musíte se přihlásit

Přidat tvůrce mezi své oblíbené, můžete až po příhlášení.

Přihlásit se

Zaregistrovat se


Získala 2 Zlaté Glóby

Narozena:
20. srpna 1974
Věk:
43 let
Místo narození:
Ocenění:
Nominována na 5 Oscarů, dalších 11 výher a 20 nominací více »

Filmografie (herečka, soundtrack)

Účinkující
2017
Liga spravedlnosti Lois Lane
Zlatý Glóbus 2017 Herself - Nominee
2016
Příchozí Dr. Louise Banks
Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti Lois Lane
Noční zvířata Susan Morrow
Zlatý Glóbus 2016 Herself - Presenter: Actor-Motion...
2014
Big Eyes Margaret Keane
2013
Muž z oceli Lois Lane
Špinavý trik Sydney Prosser
Ona Amy
2012
Na cestě Jane
Zpátky ve hře Mickey
Mistr Mary Sue Dodd
2011
Mupeti Mary
2010
Fighter Charlene
Přestupný rok Anna
2009
Julie a Julia Julie Powell
2008
Pochyby Sestra James
2007
Soukromá válka pana Wilsona Bonnie Bach
Kouzelná romance Giselle
2005
Kancl Katy
Junebug Ashley
2002
Chyť mě, když to dokážeš Brenda Strong

Celkem filmů: 23

Soundtrack
2011
Mupeti

Celkem filmů: 1

Nejlépe hodnocené filmy

Pro povolání herečka:

Další informace

Výška:
163 cm

Mohlo by vás zajímat

ico ico ico ico ico ico ico ico
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace