Nafilmy > Tak Fujimoto

Tak Fujimoto

AKA: Takashi Fujimoto více »

Narozen:
12. července 1939
Věk:
79 let
Místo narození:

Filmografie (kameraman)

Kamera
2008
Stalo se
2002
Znamení
1999
Šestý smysl
1993
Philadelphia
1992
Singles
1991
Mlčení jehňátek
1988
Manželství s mafií
1986
Něco divokého (director of photography)
Volný den Ferrise Buellera
1980
Melvin a Howard
1975
Cesta gladiátorů 2000

Celkem filmů: 11

Nejlépe hodnocené filmy

Pro povolání kameraman:

Další informace

Zajímavost:
Člen ASC (American Society of Cinematographers). více »
Klíčová slova:

Mohlo by vás zajímat

ico ico ico ico ico ico ico ico
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace