Nafilmy Foy > Filmografie

Filmografie: Claire Foy

2022
Women Talking Účinkující: Salome
2018
První člověk Účinkující: Janet Armstrong
Dívka v pavoučí síti Účinkující: Lisbeth Salander
2017
Zlatý Glóbus 2017 Účinkující: Herself - Winner
Nádech pro lásku Účinkující: Diana Cavendish
2016
Koruna Účinkující: Queen Elizabeth II/
2015
Wolf Hall Účinkující: Anne Boleyn
The Lady in the Van Účinkující: Lois, Social Worker
2011
Hon na čarodějnice Účinkující: The Girl

Celkem filmů: 9


Mohlo by vás zajímat

ico ico ico ico ico ico ico ico