Nafilmy Latifah > Filmografie

Filmografie: Queen Latifah

2019
Oscar 2019 Účinkující: Herself - Presenter
2017
Girls Trip Účinkující: Sasha Franklin
2016
Doba ledová: Mamutí drcnutí Účinkující: Ellie (hlas)
Zlatý Glóbus 2016 Účinkující: Herself - Nominee
2015
Bessie Účinkující: Bessie Smith, Produkce (výkonný producent)
2012
Steel Magnolias Účinkující: M'Lynn, Produkce (výkonný producent)
Doba ledová 4: Země v pohybu Účinkující: Ellie (hlas)
2011
Dilema Účinkující: Dana
2009
Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů Účinkující: Ellie (hlas)
2008
Mejdan v Las Vegas Účinkující: Dr. Twitchell
2007
Hairspray Účinkující: Motormouth Maybelle, Soundtrack
2006
Doba ledová 2: Obleva Účinkující: Ellie (hlas)
Horší to už nebude Účinkující: Penny Escher
Poslední prázdniny Účinkující: Georgia Byrd
2003
Scary Movie 3 Účinkující
2002
Chicago Účinkující: Matron Mama Morton
1999
Sberatel kostí Účinkující: Thelma
1998
Koule Účinkující: Alice 'Teeny' Fletcher
1996
Všichni starostovi muži Účinkující: Robin Jones

Celkem filmů: 19


Mohlo by vás zajímat

ico ico ico ico ico ico ico ico
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace