NafilmySpolečnosti > Pixar

Pixar

Nejpopulárnější filmy


Získáno 20 Oscarů
Ocenění:
Oscary: 20 výher / 43 nominací
Zlaté Glóby: 11 výher / 15 nominací
BAFTA: 8 výher / 14 nominací
Dalších: 26 výher / 35 nominací

Filmografie

2023
Mezi živly
2022
Proměna
2021
Luca
2020
Burrow
Frčíme
Duše
2019
Kitbull
Toy Story 4: Příběh hraček
2018
Úžasňákovi 2
Bao
2017
Lou
Auta 3
Coco
2016
Ptáčátko
Hledá se Dory
2015
Hodný dinosaurus
Sanjay's Super Team
V hlavě
2013
Univerzita pro příšerky
2012
Rebelka
2011
Auta 2
2010
Toy Story 3: Příběh hraček
2009
Vzhůru do oblak
2008
VALL-I
Presto
2007
Ratatouille
2006
Auta
2004
Úžasňákovi
2003
Hledá se Nemo
2001
Příšerky s.r.o.
1999
Toy Story 2: Příběh hraček
1998
Život brouka
1997
Geriho hra
1995
Toy Story: Příběh hraček

Celkem filmů: 34